Wie zijn we

Kaenguruh, the envelope company

>> nu ook in België

Met decennia ervaring in productie en verwerking van enveloppen zien onze klanten ons als een uiterst waardevolle partner. Kaenguruh heeft een productiecapaciteit van 1,8 miljard enveloppen per jaar in onze fabriek in Durmersheim in Duitsland. Dit biedt immense mogelijkheden voor u. Alles van retour tot C5++ maken we van de rol in huis.

In december van 2016 is onze de nieuwste W&D202 gemonteerd. Daarmee beschikt Kaenguruh als enige in Europa over de modernste installaties (2011-2012-2015 en 2016). Een modern machinepark, in combinatie met een doorgedreven kwaliteitskontrole zorgen voor de constante groei. De moderne drukkerij met meer dan 13 drukpersen staat klaar voor uw nabedrukkingsopdrachten. Wij beschikken ook over productiecapaciteit voor grotere formaten. Zowel rollen- als bladprodukties met speciale vensters of papiersoorten? Het kan.

Sinds eind 2016 staan er ook in België 5 drukpersen voor overprinting. Ook hier helpen we u graag mee.

Bent u op zoek naar extra mogelijkheden voor uw klanten? Kwaliteit aan scherpe prijzen? Twijfel niet en neem snel contact op. In België staan Dirk Bral en het voltallige team voor u klaar om uw vraag snel en accuraat te behandelen en te realiseren.

Dirk Bral, tel 0485 46 30 51, info@kaenguruh.be 

algemeen adres aanvragen - verkoop@kaenguruh.be